Get Adobe Flash player

Facebook FanBox

Iskustva Korisnika

Vladimir
2015-02-23, 16:57
Са Чабом сарађујем преко годину дана, преко Ибеја ми је купио већ десетак предмета...
Miroslav
2012-10-30, 12:43
Pozdrav za sve koji ovo citaju. Ja sam Miroslav iz Leskovca ova kazem da bi ljudima bilo jasno da coveka koji ovo radi nikad pre nisam upoznao. Radi s...

Vesti

Posetioci sajta

58.7%Serbia Serbia
9.3%Bosnia And Herzegovina Bosnia And Herzegovina
7.6%Croatia Croatia
5.5%United States United States
5.4%Germany Germany
2.8%Montenegro Montenegro
1.9%Austria Austria
1%Italy Italy
1%France France
0.7%Slovenia Slovenia

Danas: 2
Juče: 51
Ove nedelje: 218
Prošle nedelje: 256
Ovog meseca: 871
Prošlog meseca: 901
Ukupno: 14879

Besplatna poštarina i besplatna dostava proizvoda

Odlučili ste se za online kupovinu proizvoda koji vam je potreban. Pronašli ste odgovarajući proizvod, ubacili ga u korpu i naišli na iznenađenje kada ste videli konačni obračun. Ceni proizvoda je dodata previsoka poštarina. Odmah se može primetiti da se proizvod u tom slučaju ne isplati, jer su troškovi isporuke u Srbiju preveliki. Ono što vama treba je kombinacija: besplatna poštarina - jeftini proizvod!

 

Besplatna poštarina – skupi proizvodi

Postoje sajtovi koji uključuju besplatnu dostavu iz inostranstva, ali je na njima cena proizvoda uglavnom udvostručena, tako da ste ponovo u istoj poziciji. Potpuno vam je svejedno da li ćete se odlučiti za par „skupi proizvodi – besplatna poštarina“ ili „jeftini proizvodi – previsoka poštarina“.

Besplatna poštarina - jeftini proizvodi

Nedavno su otkriveni sajtovi za online kupovinu jeftinih proivoda, a da je na istima moguca besplatna isporuka iz inostranstva. Besplatna poštarina važi u svakom slučaju, koliko god proizvoda da porucite i koliko god puta da vršite online porudžbinu. Iskustva ljudi sa ovom online kupovinom su apsolutno pozitivna. Naručeni proizvodi stižu u Srbiju od roku od nedelju dana, a besplatna poštarina je zaista potvrđena. Konačno se desilo to što su mnogi čekali – besplatna dostava jeftinog proizvoda koji je po kvalitetu u rangu skupog proizvoda . Obzirom na trenutno stanje u Srbiji, ova kupovina preko interneta daje potencijalnim kupcima lako rešenje dva problema koja su veoma česta: umesto skupog proizvoda dobijate jeftin proizvod i umesto previsoke poštarine dobijate veoma važnu stvar koja umnogome utiče na odluku o kupovini, a to je besplatna poštarina.

 

 

Sajtovi na kojima je poštarina besplatna

Jedan od sajtova na kojima je pri kupovini proizvoda besplatna poštarina je DX – deal exreme. Na tom sajtu možete naći raznovrsnu ponudu jeftinih proizvoda, počev od dodataka za računare (miševi, tastature, mikrofoni, slušalice, čitaci kartica, web kamere, delovi za hardware...) i elektronskih uređaja (mobilni telefoni, digitalne kamere, diktafoni, mp3/mp4 plejeri, punjači, GPS uređaji...), preko delova za automobile i kancelarijske opreme, pa sve do različitih igračaka i lampi. U ponudi su i brojni modni dodaci za lepši pol – ogrlice, narukvice, minđuše, prstenje, naočare za sunce, ručni satovi, novčanici, torbe, odeća i obuća. Sve ove i još mnoge stvari možete kupiti na ovom sajtu, a da je pritom zagarantovana potpuno besplatna poštarina i besplatna isporuka iz inostranstva. Slični sajtovi su još i TinyDeal i GeekBuying,izmedju ostalog.

Drugi sajt koji nudi online kupovinu proizvoda, a kod koga je takođe besplatna poštarina, je StrawberryNET. Na ovom sajtu su u ponudi preparati za negu kože i kose, šminka vrhunskih proizvođača (markirana šminka), originalni muški i ženski parfemi, kao i različiti poklon setovi.

Sajt na kome je takođe dostupna besplatna dostava proizvoda širom sveta, a koji ima u ponudi sve moguće proizvode za sportiste je Wiggle. Na ovom sajtu možete kupiti opremu za biciklizam i ostale sportove: bicikli, oprema za bicikle, odeća i obuća za sportiste, nutricionistička hrana i nutricionistička pića za sportiste. Kvalitetni proizvodi i besplatna poštarina su osnovna prednost kupovine na ovom sajtu.

Dinodirect takođe nudi široku paletu proizvoda: nakit, satovi, oprema za kuću i baštu, oprema za bebe, specijalni pokloni (za dan zaljubljenih, Božic, Novu godinu, rođendan), kompjuterska oprema, odeća i obuća, oprema za sportiste, video igre, igračke, mobilni telefoni i još mnogo toga. Besplatna poštarina i besplatna isporuka su zagarantovani.

Previsoka poštarina je prošlost. Besplatna dostava proizvoda i besplatna poštarina su sada mogući i u našoj zemlji. Posetite navedene sajtove i uverite se da je to istina.

Prijatna kupovina!