Iskustva Korisnika

Andjela
2012-10-22, 08:58
Sve pohvale za e-placanje!! U pitanju je uplata medjunarodnog arhitektonskog konkursa, iznos preko 100 dolara, moje poverenje se isplatilo, sve je … read more
Goran
2015-06-09, 19:53
Preporuka svima koji zele po povoljnoj ceni da nabave nesto iz inostranstva.Mozete slobodno naruciti, covek je tacan i od reci, brz ekspeditivan i … read more
Nemanja
2014-01-22, 20:40
Velika pohvala za e-placanje . Profesionalni , brzi , ljubazni... Odlicno iskustvo , svima preporucujem...

Facebook FanBox

Vesti

ExtraWatch Visitors Module

70.2%Serbia Serbia
10.6%United States United States
4.7%Bosnia And Herzegovina Bosnia And Herzegovina
4.2%Croatia Croatia
2.2%Montenegro Montenegro
1.3%Germany Germany
1.3%Austria Austria
0.6%Sweden Sweden
0.6%Czech Republic Czech Republic
0.4%Slovakia Slovakia

Yesterday: 15
This Week: 66
Last Week: 99
This Month: 194
Last Month: 459
Total: 23912

Besplatna poštarina i besplatna dostava proizvoda

Odlučili ste se za online kupovinu proizvoda koji vam je potreban. Pronašli ste odgovarajući proizvod, ubacili ga u korpu i naišli na iznenađenje kada ste videli konačni obračun. Ceni proizvoda je dodata previsoka poštarina. Odmah se može primetiti da se proizvod u tom slučaju ne isplati, jer su troškovi isporuke u Srbiju preveliki. Ono što vama treba je kombinacija: besplatna poštarina - jeftini proizvod!

 

Besplatna poštarina – skupi proizvodi

Postoje sajtovi koji uključuju besplatnu dostavu iz inostranstva, ali je na njima cena proizvoda uglavnom udvostručena, tako da ste ponovo u istoj poziciji. Potpuno vam je svejedno da li ćete se odlučiti za par „skupi proizvodi – besplatna poštarina“ ili „jeftini proizvodi – previsoka poštarina“.

Besplatna poštarina - jeftini proizvodi

Nedavno su otkriveni sajtovi za online kupovinu jeftinih proivoda, a da je na istima moguca besplatna isporuka iz inostranstva. Besplatna poštarina važi u svakom slučaju, koliko god proizvoda da porucite i koliko god puta da vršite online porudžbinu. Iskustva ljudi sa ovom online kupovinom su apsolutno pozitivna. Naručeni proizvodi stižu u Srbiju od roku od nedelju dana, a besplatna poštarina je zaista potvrđena. Konačno se desilo to što su mnogi čekali – besplatna dostava jeftinog proizvoda koji je po kvalitetu u rangu skupog proizvoda . Obzirom na trenutno stanje u Srbiji, ova kupovina preko interneta daje potencijalnim kupcima lako rešenje dva problema koja su veoma česta: umesto skupog proizvoda dobijate jeftin proizvod i umesto previsoke poštarine dobijate veoma važnu stvar koja umnogome utiče na odluku o kupovini, a to je besplatna poštarina.

 

 

Sajtovi na kojima je poštarina besplatna

Jedan od sajtova na kojima je pri kupovini proizvoda besplatna poštarina je DX – deal exreme. Na tom sajtu možete naći raznovrsnu ponudu jeftinih proizvoda, počev od dodataka za računare (miševi, tastature, mikrofoni, slušalice, čitaci kartica, web kamere, delovi za hardware...) i elektronskih uređaja (mobilni telefoni, digitalne kamere, diktafoni, mp3/mp4 plejeri, punjači, GPS uređaji...), preko delova za automobile i kancelarijske opreme, pa sve do različitih igračaka i lampi. U ponudi su i brojni modni dodaci za lepši pol – ogrlice, narukvice, minđuše, prstenje, naočare za sunce, ručni satovi, novčanici, torbe, odeća i obuća. Sve ove i još mnoge stvari možete kupiti na ovom sajtu, a da je pritom zagarantovana potpuno besplatna poštarina i besplatna isporuka iz inostranstva. Slični sajtovi su još i TinyDeal i GeekBuying,izmedju ostalog.

Drugi sajt koji nudi online kupovinu proizvoda, a kod koga je takođe besplatna poštarina, je StrawberryNET. Na ovom sajtu su u ponudi preparati za negu kože i kose, šminka vrhunskih proizvođača (markirana šminka), originalni muški i ženski parfemi, kao i različiti poklon setovi.

Sajt na kome je takođe dostupna besplatna dostava proizvoda širom sveta, a koji ima u ponudi sve moguće proizvode za sportiste je Wiggle. Na ovom sajtu možete kupiti opremu za biciklizam i ostale sportove: bicikli, oprema za bicikle, odeća i obuća za sportiste, nutricionistička hrana i nutricionistička pića za sportiste. Kvalitetni proizvodi i besplatna poštarina su osnovna prednost kupovine na ovom sajtu.

Dinodirect takođe nudi široku paletu proizvoda: nakit, satovi, oprema za kuću i baštu, oprema za bebe, specijalni pokloni (za dan zaljubljenih, Božic, Novu godinu, rođendan), kompjuterska oprema, odeća i obuća, oprema za sportiste, video igre, igračke, mobilni telefoni i još mnogo toga. Besplatna poštarina i besplatna isporuka su zagarantovani.

Previsoka poštarina je prošlost. Besplatna dostava proizvoda i besplatna poštarina su sada mogući i u našoj zemlji. Posetite navedene sajtove i uverite se da je to istina.

Prijatna kupovina!